Alla våra inkommande telefonsamtal hanteras digitalt från och med den 10/2!

Alla våra inkommande telefonsamtal hanteras digitalt från och med den 10/2!

Här kan du läsa mer om hur vår AI-kundtjänst fungerar. Om du behöver komma i kontakt med oss och funktionerna i AI-kundtjänst av någon anledning inte fullföljs korrekt, kontakta din fastighetsvärd. Vi uppdaterar AI:t löpande och det blir mer intelligent allteftersom tiden går.

Hoppa till innehållet

Temporär lokal för Utsäljeskolan

För att möta dagens behov och skapa fler skolplatser planerar vi för att bygga en ny skola vid Utsäljeskolan i Segeltorp. Under byggnationen kommer skolans verksamhet flytta till en temporär lokal som placeras på Källbrinks IP.

Den temporära lokalen består av moduler fördelat på 3 våningar med plats för 700 elever. Här kommer Utsäljeskolan att bedriva sin verksamhet i cirka tre läsår innan de ordinarie lokalerna står klara för preliminär inflytt vår/sommar 2024.

Image002
Paviljongernas placering (röd) samt yta som ska användas av skolan för lek och utevistelse (blå).

Modulerna på Källbrinks IP är klara för att tas i bruk höstterminen 2021. Inflyttning påbörjas veckan före midsommar.

Parkeringsplatsen mellan den tidigare konstgräsplanen och tennishallen kommer under uppförandet av modulerna att vara avstängd och utgöra en del av arbetsområdet.

Läs mer om nya Utsäljeskolan i Segeltorp


OBS! Parkeringen mellan tennishallen och tillfälliga skolan är stängd tillsvidare. Besökare hänvisas till parkeringen ovanför tennishallen eller parkeringen på andra sidan Stockholmsvägen mot Gömmarskogen.

Vad gör vi nu?

Maj/juni

  • Färdigställande av skolgård och kringliggande mark
  • Datanät
  • Storkök
  • Lås och passagekontroll
  • Slutstädning

Tidigare

  • Vecka 5 till och med vecka 8 är ett intensivt skede i byggprocessen när byggnadsmodulerna ställs på plats. Under denna tid blir det mycket trafik med lastbilar. Bilarna kommer att åka in från Stockholmsvägen till arbetsområdet för att lämna modulerna.