Vår kundtjänst via telefon är digital och hanteras av en AI-robot.

Vår kundtjänst via telefon är digital och hanteras av en AI-robot.

Om du behöver komma i kontakt med oss och samtalet av någon anledning inte fullföljs korrekt, kontakta din fastighetsvärd via direktnummer. Vi uppdaterar AI:t löpande och det blir mer intelligent allteftersom tiden går. Här kan du läsa mer om hur vår digitala kundtjänst fungerar. 

Hoppa till innehållet

Temporär lokal för Utsäljeskolan

För att möta dagens behov och skapa fler skolplatser planerar vi för att bygga en ny skola vid Utsäljeskolan i Segeltorp. Vid Källbrinks IP har vi byggt en temporär lokal för skolan under byggtiden.

Den temporära lokalen består av moduler fördelat på 3 våningar med plats för 700 elever. Här kommer Utsäljeskolan att bedriva sin verksamhet i cirka tre läsår innan de ordinarie lokalerna står klara för preliminär inflytt vår/sommar 2024.

Image002
Paviljongernas placering (röd) samt yta som ska användas av skolan för lek och utevistelse (blå).

Modulerna på Källbrinks IP tog i bruk höstterminen 2021. 

Parkeringsplatsen mellan den tidigare konstgräsplanen och tennishallen kommer under uppförandet av modulerna att vara avstängd och utgöra en del av arbetsområdet.

Läs mer om nya Utsäljeskolan i Segeltorp


OBS! Parkeringen mellan tennishallen och tillfälliga skolan är stängd tillsvidare. Besökare hänvisas till parkeringen ovanför tennishallen eller parkeringen på andra sidan Stockholmsvägen mot Gömmarskogen.