Huddinge Samhällsfastigheter i Almedalen 2019

Som samhällsbyggare är det självklart för Huddinge Samhällsfastigheter att vara på plats i Almedalen. Bland annat medverkar vår vd Henrik Örneblad i Arena Huddinges seminarium "Mer människor, mer service – om samhällets ansvar".

Huddinge Samhällsfastigheter är på plats i Visby under Almedalsveckan för att nätverka med byggbolag, leverantörer, arkitekter och andra aktörer som är engagerade i fastighetsutveckling och pedagogiska lokaler. Vi har även ett eget arrangemang samt medverkar i ett seminarium och flera rundabordssamtal. Våra talespersoner i Almedalen 2019 är Henrik Örneblad, vd, Håkan Lindblom, chef fastighetsutveckling, Mathias Holm, IT- & Digitaliseringschef samt Theresia Bjuhr, kommunikationsansvarig.

Du träffar oss bland annat här:

  • Huddinge Samhällsfastigheter arrangerar ett rundabordssamtal onsdag den 3/7 kl 16.30 med inbjudna gäster för att diskutera digitaliseringens utmaningar och möjligheter i fastighetsbranschen. 
  • Vår vd Henrik Örneblad medverkar i seminariet "Mer människor, mer service – om samhällets ansvar", måndag den 1/7 kl 15.30-16.00. Seminariet arrangeras av Arena Huddinge och Huddinge kommun. 
  • I samband med seminariet ovan hålls under kvällen ett rundabordssamtal med inbjudna deltagare. Bland deltagarna: Carina Zetterström, näringslivsstrateg Huddinge kommun och Henrik Örneblad, vd Huddinge Samhällsfastigheter.
  • Huddingepodden sänder ett avsnitt  från Almedalsveckan där vår vd Henrik Örneblad medverkar
  • Håkan Lindblom, chef fastighetsutveckling och Henrik Örneblad, vd, medverkar i ett rundabordssamtal som arrangeras av Forum Bygga skola och Vacse 1/7 kl 14.30.


Huddinge Samhällsfastigheter är på plats i Visby den 1-4 juli. Välkommen att höra av dig!