Vår kundtjänst via telefon är digital och hanteras av en AI-robot.

Vår kundtjänst via telefon är digital och hanteras av en AI-robot.

Om du behöver komma i kontakt med oss och samtalet av någon anledning inte fullföljs korrekt, kontakta din fastighetsvärd via direktnummer. Vi uppdaterar AI:t löpande och det blir mer intelligent allteftersom tiden går. Här kan du läsa mer om hur vår digitala kundtjänst fungerar. 

Hoppa till innehållet

En dag på jobbet

Hos oss finns allt från engagerade projektutvecklare till fastighetsvärdar och upphandlare. I reportageserien En dag på jobbet delar vi med oss av arbetsglädje och kompetens.

I seriens sex första delar kan du bland annat läsa om hur fastighetsvärdens roll utvecklats de senaste åren, hur styrelsen arbetar för att stärka bolaget och vad som behövs för att hålla idrottsplaner och isar i bra skick.

Per-Erik: "Min roll som fastighetsvärd handlar mycket om samarbete"

Ansiktet utåt

– Fastighetsvärdens roll handlar mycket om samarbete, både med hyresgästerna och med andra yrkesroller i vår egen organisation, säger Per-Erik Häggström.

En dag på jobbet: Fastighetsvärd

Välskötta idrottsplatser och ishallar i Huddinge – pulserar av aktivitet

Välskötta idrottsplatser

Huddinges idrottsplatser och ishallar pulserar av aktivitet. Våra IP-vaktmästare och ishallsvärdar ser till att planer och is är i bra skick.

En dag på jobbet: IP och ishallar

Arbetsglädje och frisk luft i Flottsbro

Snörika dagar

I den höga klara luften har närmare 200 elever friluftsdag. Liftvärden Tomas Johansson borrar i snön och sätter upp skyddsnät i botten av barnbacken.

En dag på jobbet: Flottsbro

Trygg vintermiljö när det snöar

Trygg vintermiljö

Om det snöar medan du sover är chansen stor att Daniel, Henrik, Fredrik och Tony är vakna för att hinna ploga och sanda vid våra förskolor och skolor innan barnen och ungdomarna kommer dit.

En dag på jobbet: snöröjning

Så arbetar styrelsen för att stärka Huddinge Samhällsfastigheter

Strategidag med styrelsen

Så arbetar styrelsen för att stärka Huddinge Samhällsfastigheter.

En dag på jobbet: Styrelsen

Med el som uppdrag

Med el som uppdrag

Solen skiner utanför elverkstaden. Vi följer våra elektriker en dag på jobbet. En trasig fläkt lagas och klassrum får nytt ljus.

En dag på jobbet: Elektriker

Mer ansvar ger ungdomar roligare sommarjobb med Unga för orten i Skogås

Roligare sommarjobb med mer ansvar

I år ger vi gruppledarna i Unga för orten fria händer att planera skräpplockning, ogräsrensning och måleriarbeten. Resultatet: Ett större engagemang för ett finare och tryggare Skogås.

En dag på jobbet: Unga för orten