Alla våra inkommande telefonsamtal hanteras digitalt från och med den 10/2!

Alla våra inkommande telefonsamtal hanteras digitalt från och med den 10/2!

Här kan du läsa mer om hur vår AI-kundtjänst fungerar. Om du behöver komma i kontakt med oss och funktionerna i AI-kundtjänst av någon anledning inte fullföljs korrekt, kontakta din fastighetsvärd. Vi uppdaterar AI:t löpande och det blir mer intelligent allteftersom tiden går.

Hoppa till innehållet

Träffa våra medarbetare

Du undrar kanske hur det skulle vara att jobba på Huddinge Samhällsfastigheter? Här berättar några av våra medarbetare om sina roller och vad som driver dem i det dagliga arbetet.

Terese Rosengren

Terese Rosengren

Business controller

– Jag tycker om att vända och vrida på siffror, räkna och analysera. Det är kul att grotta ner mig och nörda in mig. Genom dataanalys kan vi säkerställa att vi fokuserar på de områden där vi verkligen kan göra skillnad för våra kunder. 

– Det finns mycket omtanke här på Huddinge Samhällsfastigheter. Jag har bara jobbat ett år och alla har hjälpt mig på ett fint sätt att komma igång.

Christian Oskarsson

Christian Oskarsson

Drifttekniker

– Mina bästa dagar på jobbet innehåller ett jämnt flöde av varierande problem. Jag älskar att hitta fel och lösa dem. Det är mitt sätt att ta ansvar och visa omtanke om fastigheterna och våra kunder.

Anne-Catherine Edestedt

Anne-Catherine Edestedt

Documentcontroller

– Jag tycker mycket om att hjälpa mina kollegor. Det känns som att jag uppskattas och får nästan dagligen bevis på det här på kontoret.

Tobias Lidving

Tobias Lidving

Trädgårdsmästare

– Som trädgårdsmästare arbetar jag aktivt för att bevara och öka den biologiska mångfalden. Det är mitt sätt att ta ansvar för framtiden.

– Det kan handla om att spara gamla träd eller sätta upp fladdermusholkar. Många insekter och svampar lever bara på död ved och är väldigt utsatta i en urban miljö.

– Jag gillar helheten i mitt jobb. Att tänka brett och göra det bästa av de förutsättningar som finns på fastigheterna, självklart anpassat efter kundernas behov.

– På ett äldreboende är det kul med finskötsel, det uppskattas mycket bland de äldre. På en förskola eller skola är det mer fokus på lek, staket och säkerhet.

Torbjörn Wallin

Torbjörn Wallin

Projektutvecklare

– Som kommunalt bolag kan vi föregå med gott exempel och visa hur man kan bygga hållbart och långsiktigt. Jag tycker om att kunna gå till jobbet och känna att jag gör skillnad.

Gunnar Sätterström

Gunnar Sätterström

Fastighetsvärd

– Mitt arbete innebär stor frihet under stort ansvar. Jag träffar mycket folk och styr mitt jobb själv.

– I grund och botten är jag en problemlösare. Just nu håller jag på att inventera och budgetera framtida investeringar i våra drygt 100 kök. Det är viktigt att allt fungerar så att barn och äldre får mat. Genom kunskap och bra planering ska vi förhoppningsvis slippa överraskningar och driftproblem i köken. Det blir ofta både bättre och billigare om vi kan göra planerade investeringar och inte släcka bränder. 

Julia Brandt

Julia Brandt

Sommarjobbare, trädgård

– Människor trivs bättre när det är fint runt dem. Genom att plantera fina grejer och ta hand om dem bra bidrar vi till att människor i Huddinge mår bra.

– Jag ville jobba utomhus så det här jobbet var perfekt. Jag har lärt mig mycket även om det var lite för varmt vissa dagar.

Tomas Holmsten

Tomas Holmsten

Elingenjör

– Jag gillar el. När vi projekterar nya byggnader är jag med och bestämmer hur konsulterna ska rita och beskriva projekten för att säkerställa att det blir som vi vill ha det – för kundens bästa.

– Jag gör också underhållsplaner och säkerställer att våra kunder är säkra i våra fastigheter.

Lena Abulhassan

Lena Abulhassan

Sommarjobbare, systemadministratör

– Jag pluggar till BIM-ingenjör och har gjort praktik och sommarjobbat här med att digitalisera ritningar. Arbetskamraterna har varit fantastiska. Jag älskar att fika med dem! I höst ska jag fortsätta plugga, men jag skulle gärna fortsätta här i någon form längre fram.

– Jag är ansvarig för att hålla hög kvalitet på mitt arbete och att bli klar i tid. Min mentor Peter var så jättebra och professionell. Han är alltid tillgänglig och förklarar tydligt. Han kan allting och kan förklara på ett lätt sätt. Peter är bäst!

Läs mer:

Publicerad:

Senast uppdaterad: