Vår kundtjänst via telefon är digital och hanteras av en AI-robot.

Vår kundtjänst via telefon är digital och hanteras av en AI-robot.

Om du behöver komma i kontakt med oss och samtalet av någon anledning inte fullföljs korrekt, kontakta din fastighetsvärd via direktnummer. Vi uppdaterar AI:t löpande och det blir mer intelligent allteftersom tiden går. Här kan du läsa mer om hur vår digitala kundtjänst fungerar. 

Hoppa till innehållet

Vision och värdegrund

Framåtanda, omtanke och ansvar är de värdeord vi arbetar utifrån. De talar om hur vi ska agera för att uppnå vår vision och anger ett gemensamt förhållningssätt för alla medarbetare.

Kommunens självklara val

VISION:

Huddinge Samhällsfastigheter ska vara kommunens självklara val av lokalleverantör.

UPPDRAG:

Att äga, utveckla och förvalta samhällsfastigheter i Huddinge på ett effektivt och serviceinriktat sätt för att tillgodose kommunens behov av ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler.

VÄRDEGRUND:

Framåtanda

Vi tar för oss, ser nya vägar och möjligheter. Vi driver utveckling och fattar beslut. Vi förstår kunderna, trender och vår omvärld. Vi anpassar våra affärer och affärsupplägg efter förändrade behov. Ingenting är omöjligt! 

Omtanke

Vår omtanke omfattar miljön, samhället samt hur fastigheterna utformas. Den omfattar våra hyresgäster, leverantörer och oss medarbetare. Vi lyssnar, är tydliga, förklarar och visar respekt. Vi bryr oss om!

Ansvar

Vi tar ansvar för att utveckla och förvalta fastigheterna, miljön och de krav som ställs på oss. Vi är professionella och förstår vårt uppdrag. Vi är lojala mot kunder, hyresgäster och det egna bolaget. Vi håller vad vi lovar!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

LÄS MER OM OSS:

Huddinge Samhällsfastigheter i siffror

Här hittar du bland annat ekonomiskt resultat och vårt fastighetsbestånd i siffror.

Huddinge Samhällsfastigheter i siffror

Styrelse och ledning

Huddinge Samhällsfastigheter AB ägs av Huddinge kommun och styrelse utses av kommunfullmäktige. 

Styrelse, organisation och ledning