Jobba hos oss

Tycker du att det låter spännande att få vara med och påverka samhällsbyggnaden i Huddinge? Då ska du komma och jobba hos oss!

Lediga tjänster 

Huddinge Samhällsfastigheter har sin verksamhet i Huddinge – en kommun som med sina över 110.000 invånare är den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Fram till år 2035 kan antalet invånare växa med ett halvt Huddinge till. Huddinge Samhällsfastigheter är därför en viktig aktör när ökad befolkningsmängd kräver fler kommunala lokaler och kostnadseffektiv förvaltning.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas

Som medarbetare hos oss får du vara en del av tillväxten och samhällsbyggnaden i kommunen. Du får också möjlighet att växa både som person och i din professionella roll. Här ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje  – helst varje dag! Som medarbetare hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.

Fler bra anledningar att arbeta hos oss:

  • Vi eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Det kan till exempel innebära att du kan få flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att planera din tid.
  • Vi är ansluten till företagshälsovård och våra anställda får friskvårdsbidrag.
  • Som medarbetare får du goda möjligheter till yrkesutveckling.
  • Vi har kollektivavtalade försäkringar.

Spontanansökan

Även om vi inte just nu annonserar en tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi sparar dina uppgifter för eventuella framtida behov. 

Skicka en spontanansökan

Kontaktperson:

Läs mer:

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi behöver fler duktiga kollegor inom olika yrkesområden.  Välkommen med din ansökan!

Alla lediga tjänster just nu

Yrkesroller hos oss

Yrkesroller hos oss

Byggprojektledare eller fastighetsvärd? Kanske passar någon av yrkesrollerna hos oss just dig!

Karriärvägar hos oss