Jobba hos oss

Verkar det spännande att få vara med och påverka samhällsbyggnaden i Huddinge? Då ska du komma och jobba hos oss!

HuSF_Story-1004001.jpg
– Det finns mycket omtanke här på Huddinge Samhällsfastigheter. Jag har bara jobbat ett år och alla har hjälpt mig på ett fint sätt att komma igång, säger Terese Rosengren, business controller.

Huddinge Samhällsfastigheter har sin verksamhet i Huddinge, en kommun som med över 110.000 invånare är den näst största kommunen i länet. Fram till år 2035 kan antalet invånare växa med ett halvt Huddinge till.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas

Som medarbetare hos oss får du vara en del av tillväxten och samhällsbyggnaden i kommunen. Huddinge Samhällsfastigheter är en viktig aktör när ökad befolkningsmängd kräver fler kommunala lokaler och kostnadseffektiv förvaltning. Hos oss kan du gå till jobbet och känna att du gör skillnad. Som medarbetare hos oss får du också möjlighet att växa både som person och i din professionella roll. Här ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag!

Lediga tjänster

Vision och värdegrund

Vi vill att du ska känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag!

Henrik Örneblad, vd Huddinge Samhällsfastigheter

Fler bra anledningar att arbeta hos oss:

  • Vi eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Det kan till exempel innebära att du kan få flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att planera din tid.
  • Vi är ansluten till företagshälsovård och våra anställda får friskvårdsbidrag.
  • Som medarbetare får du goda möjligheter till yrkesutveckling.
  • Vi har kollektivavtalade försäkringar.

Se filmen där våra medarbetare berättar om sina arbetsuppgifter och varför de trivs hos oss.

Kontaktperson:

Träffa våra medarbetare

Träffa våra medarbetare

Du undrar kanske hur det skulle vara att jobba på Huddinge Samhällsfastigheter? Här berättar några av våra medarbetare om sina roller och vad som driver dem i det dagliga arbetet.

Träffa våra medarbetare

Karriärvägar

Karriärvägar

Vi har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Hos oss finns allt från projektutvecklare till drifttekniker och trädgårdsmästare. Kanske är en av våra karriärvägar din?

Karriärvägar