Hoppa till innehållet


Lediga tjänster

Fastighetsvärd

Som medarbetare hos oss får du vara en del av tillväxten och samhällsbyggandet i kommunen. Vårt bolag är en viktig aktör när ökad befolkningsmängd kräver fler kommunala lokaler och kostnadseffektiv förvaltning. Hos oss kan du gå till jobbet och känna att du gör skillnad! Som medarbetare hos oss får du också möjlighet att växa både som person och i din professionella roll.

Vi ägs av Huddinge kommun. Även om vi just nu inte annonserar en tjänst som passar dig finns det kanske något som passar inom kommunkoncernen?

Lediga tjänster hos Huddinge kommun

Lediga tjänster hos Huge Bostäder

Praktikplats

En praktikplats ger bra erfarenhet och kan vara ett första steg in i arbetslivet. Vi tar emot ansökningar löpande under året. När och hur många som kan göra praktik varierar och avgörs av respektive verksamhetsområde. Vid eventuell aktuell praktikplats kommer du att bli kontaktad.

Skicka in praktikansökan

Spontanansökan

Även om vi inte just nu annonserar en tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi har många olika roller hos oss. Kanske korsas våra vägar framöver? 

Skicka in spontanansökan

Prenumerera på lediga tjänster

Registrera dig gärna och få e-post när vi publicerar nya lediga tjänsterKontaktperson

En dag på jobbet

En dag på jobbet

Hos oss finns allt från projektutvecklare till fastighetsvärdar och upphandlare. I reportageserien En dag på jobbet delar vi med oss av arbetsglädje och kompetens.

En dag på jobbet

Karriärvägar

Karriärvägar

Vi har många yrkesroller hos oss. Kanske är en av våra karriärvägar din? Här berättar vi mer.

Läs mer om våra olika roller

Jobba hos oss

Kom och jobba hos oss!

Verkar det spännande att få vara med och påverka samhällsbyggandet i Huddinge?

Jobba hos oss

Publicerad:

Senast uppdaterad: