Hoppa till innehållet

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter
  • HSF 15(1)@0,5X

    Huddinge Samhällsfastigheter får EU-bidrag för utveckling av storskaligt energiprojekt

    Huddinge Samhällsfastigheter får som ett av de första bolagen i Sverige upp till ca 15 miljoner kronor i EU-bidrag via ELENA (European Local Energy Assistance) som är en del av EU:s finansiella stödprogram Horizon 2020.
  • HUSF Unga Fo%22R Orten 7224

    Dags att söka sommarjobb via Unga för orten

    Nu är ansökningsperioden igång för Unga för orten – en trygghetssatsning där ungdomar under sommaren arbetar med att fräscha upp och skapa trygghet i det egna bostadsområdet.
  • Solceller 0920 LOW Puff

    Nu startar Huddinge Samhällsfastigheter sin stora satsning på egenproducerad el

    Nu startar Huddinge Samhällsfastigheters stora solcellsprojekt på allvar. Upphandlingen av de fyra första stora installationerna på sammanlagt 800 kW är nu igång.
  • P Skiva Webb (2)

    Parkering med p-skiva återinförs vid Sundby gård och 15 idrottsanläggningar

    Nu återinför Huddinge Samhällsfastigheter möjligheten till tre timmars gratis parkering med p-skiva vid Sundby gård och 15 idrottsanläggningar i Huddinge.
  • HUSF Kyla Björkängshallen 2048Px 7661

    Så minskade Huddinge Samhällsfastigheter energibehovet kraftigt i Björkängshallen

    Ny smart kylmaskin för isproduktion värmer luft och vatten till hela hallen med spillvärme. – Nu köper vi bara hälften så mycket fjärrvärme som tidigare, säger Stefan Fjellström, driftingenjör på Huddinge Samhällsfastigheter.
  • Husf Sno Beredskap 2048Px 0131

    Omfattande snöfall påverkar snöröjningen

    Vintersäsongens första snö är här och vi jobbar just nu intensivt med snöröjning vid våra lokaler. Under kraftigt eller pågående snöfall kan snöröjningen ta längre tid.
  • Stensängsskolan

    Vinnare av Årets Miljöbyggnad

    Den 27 oktober gick 2022 års Sweden Green Building Awards av stapeln på Norra Latin i Stockholm. Aktörer och individer som på ett utmärkt sätt bidragit och inspirerat till ett hållbart samhällsbyggande, prisades inom åtta kategorier.
  • HUSF Huddinge Byggnadspris

    Huddinge Samhällsfastigheter dubbelnominerat till Huddinges byggnadspris

    Både om- och tillbyggnaden av Tomtbergaskolan och det kombinerade äldreboendet och förskolan i Snättringe nomineras till Huddinges byggnadspris.
  • Långsjöskolan

    Välkommen på invigningen av bilfria Långsjöskolan

    Lördagen den 3 september invigs Långsjöskolan – en ny bilfri skola i Segeltorp, intill Gömmarens naturreservat. Kom och kika på de fina lokalerna och fira tillsammans med oss! Det blir musik, tal, hoppborgar och tillfälle att se sig omkring inne i skolan.
  • Hanna Gregeby

    Stor kundundersökning klar: Nu ökar vi NKI från 63 till 69

    Nu är årets kundundersökning avslutad och resultatet klart: Huddinge Samhällsfastigheter höjer ytterligare 6 enheter till ett NKI på 69. – Det är fantastiskt att vi har lyckats höja resultatet så här mycket igen. Det visar vilket kanonjobb alla inblandade gör för våra hyresgäster, säger Hanna Gregeby.
  • HUSF UFO Skogås 220621 2048Px 9369

    Trygghetssatsning i Skogås ger unga arbetslivserfarenhet

    Luften dallrar över den nyröjda slänten i närheten av Skogås Racketcenter. Ungdomarna i klargröna tröjor och svarta byxor tar en kort paus i skuggan. Två personer sticker ut med sina röda tröjor och naturliga auktoritet. Junior Franck Amin och Cani Mahmuod är båda 23 år och gör feriepraktik för Unga för orten i Skogås för tredje året i rad.
  • Husf Ho Gmora Low Bandklippning

    Högmora har fått sin första förskola

    Måndagen den 30 maj 2022 invigdes Högmora förskola. Förskolan har byggts av Huddinge Samhällsfastigheter på uppdrag av Huddinge kommun och är miljöklassad, naturnära och har åtta avdelningar.
  • Husf Tomtbergskolan A Terinvigning 220517 2048Px 0678

    Festlig återinvigning av Tomtbergaskolan

    Tisdagen den 17 maj 2022 återinvigdes Tomtbergaskolan i Huddinge som renoverats och fått en helt ny tillbyggnad. Alla skolans elever, vårdnadshavare och allmänheten välkomnades av artisten David Lindgren och Sandra ”byggsandra” Mobaraki. Det bjöds på korv med bröd, och besökare kunde även ta en rundtur i den nya delen av skolan.
  • Skyddsrum (Kopia)

    Huddinge Samhällsfastigheter kontrollerar skyddsrum

    Med anledning av det rådande omvärldsläget har Huddinge Samhällsfastigheter påbörjat en egenkontroll av samtliga skyddsrum som finns i fastigheterna. Vid kontrollen görs bland annat en bedömning om skyddsrummet är möjligt att tömma inom 48 timmar.
  • HUSF_Styrelse_2048px-1003550.jpg

    Henrik Örneblad slutar som vd för Huddinge Samhällsfastigheter

    Huddinge Samhällsfastigheters vd Henrik Örneblad har sagt upp sig och lämnar för ett nytt uppdrag på Alingsåshem. Efter sex år som vd för det kommunalägda bolaget Huddinge Samhällsfastigheter har Henrik Örneblad idag informerat bolagets styrelse att han kommer att lämna sitt uppdrag. Henrik arbetar kvar som vd i bolaget till och med augusti 2024 för att säkerställa en välordnad överlämning.