Hoppa till innehållet

Kakor på husf.se

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta.

Avslutade byggprojekt

Här kan du läsa om de projekt vi avslutat de senaste åren.
 • Stall Sundby Hästbild

  Stall Sundby gård, Centrala Huddinge

  På uppdrag av Huddinge kommun har vi byggt ett nytt stall vid Sundby Gård. Byggnaden invigdes mars 2023.
 • Långsjöskolan

  Långsjöskolan, Segeltorp

  På uppdrag av Huddinge kommun har vi byggt nya lokaler för Långsjöskolan intill Gömmarens naturreservat i Segeltorp. Elever och personal flyttade in i skolan inför skolstarten i augusti 2022.
 • Balingsna S Fsk 220713 2048Px 2762 2

  Balingsnäs förskola, Centrala Huddinge

  I samverkan med COBAB har vi på uppdrag av Huddinge kommun byggt en ny byggnad för förskolan Balingsnäs.
 • HUSF Högmora LOW 2795

  Högmora förskola, Högmora

  Högmora är ett område under utveckling och här har vi på uppdrag av Huddinge kommun byggt en förskola som var klar för inflyttning i oktober 2021. Förskolan har plats för 160 barn, fördelat på åtta avdelningar.
 • Glömstaskolan 200817 0966

  Glömstaskolan F-3, Flemingsberg

  Intill nuvarande Glömstaskolan har vi byggt en mindre skola för klasserna F-3 med plats för 360 elever. Elever och personal flyttade in i den nya flygeln på Glömstaskolan i samband med skolstarten den 20 augusti 2020.
 • bildhuggaren_webb.png

  Bildhuggaren, Segeltorp

  Vid Häradsvägen i Snättringe har vi på uppdrag av Huddinge kommun byggt ett nytt äldreboende med 90 lägenheter i vårdboendeform samt en förskola med tillhörande utegård för lek. Altura har förvärvat fastigheten Bildhuggaren 1, från Huddinge Samhällsfastigheter. Transaktionen godkändes av Huddinge kommunfullmäktige den 4 oktober, 2021.
 • Stensängsskolan

  Stensängsskolan, Stuvsta

  Vi har byggt om och renoverat Stensängsskolan i Stuvsta. Den stod klar för inflytt sommaren 2022. Projektet utsågs till Årets Miljöbyggnad 2022 av Sweden Green Building Council (SGBC).
 • Trångsundsskolan

  Trångsundsskolan, Trångsund

  Trångsundsskolan hade behov av att effektivisera sina ytor. Två skolbyggnader revs och två nya huskroppar om cirka 3.000 kvm uppfördes med ny placering för att passa dagens behov.
 • Tomtbergaskolan 211122 2048Px 0185

  Tomtbergaskolan, Centrala Huddinge

  Hösten 2021 var bygget klart av en tillbyggnad på grusplanen norr om den befintliga skolbyggnaden. Detta ökade kapaciteten på Tomtbergaskolan med cirka 400 elever och skolan har nu plats för cirka 840 elever i fyra paralleller i årskurserna F-6. Den befintliga skolbyggnaden och områdets kulturhistoriska värde har bevarats under om- och tillbyggnaden.
 • Sjötorpsskolan

  Sjötorpsskolan, Skogås

  Vid Sjötorpsskolan i Skogås har vi byggt en ny tillbyggnad samt anpassat utemiljön för att möjliggöra för skolan att erbjuda skolgång från förskoleklass upp till årskurs 6. Skolan utökar därför sin verksamhet med ett mellanstadium, och erbjuder vid höstterminsstarten 2021 lokaler för totalt 400 elever samt 65 anställda.