Hoppa till innehållet

Kakor på husf.se

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta.

2022-09-01

Välkommen på invigningen av bilfria Långsjöskolan

Lördagen den 3 september invigs Långsjöskolan – en ny bilfri skola i Segeltorp, intill Gömmarens naturreservat. Kom och kika på de fina lokalerna och fira tillsammans med oss! Det blir musik, tal, hoppborgar och tillfälle att se sig omkring inne i skolan.
testName

Långsjöskolan ligger precis intill ett naturreservat, vilket gör att den erbjuder eleverna en fantastisk närmiljö med skogen som både klassrum och fritidsutrymme.

När skolan invigs på lördag blir det musik, tal, hoppborgar och visning av skolan. Elever, vårdnadshavare och andra huddingebor är varmt välkomna. Invigningen är öppen för alla!

5David Lindgren, artist och programledare för Let´s Dance på TV4, uppträder och leder invigningen

Vi bjuder på kaffe, festis och bulle. David Lindgren, artist och programledare för Let´s Dance på TV4, uppträder och leder invigningen på skolans utegård klockan 13.00-14.00. Sandra Mobaraki ”byggsandra” och kommunstyrelsens ordförande Daniel Dronjak håller tal.

  • Plats: Långsjöskolan, Lövsångarvägen 30, Segeltorp
  • Tid: lördagen den 3 september klockan 13.00-15.30,
    uppträdande klockan 13.00-14.00

Bilfri skola i naturskönt läge

Nya Långsjöskolan är en kommunal skola för 360 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan och skolgården är byggd för att passa åldersgruppen och har egen idrottssal, musiksal och en skapandesal.

Skolan ligger precis intill ett naturreservat, vilket gör att den erbjuder eleverna en fantastisk närmiljö med skogen som både klassrum och fritidsutrymme. Miljön utanför skolan ska vara säker och biltrafik utanför skolan undvikas. Hämtning och lämning med bil av elever på Långsjöskolan sker vid en särskilt anordnad avlämningsplats cirka 300 meter från skolan.

Läs mer om Långsjöskolan

Fler invigningar på gång

Den 2 september kl 13:00-15:00 invigs Stensängsskolans lokaler som har byggts om och byggts ut för att ge plats för fler elever och den 5 september kl 15:00-17:00 invigs förskolan Ballingsnäs nybyggda lokaler. Varmt välkomna!

Publicerad:

Uppdaterad: