Hoppa till innehållet

Kakor på husf.se

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta.

Vision och värderingar

Vår vision målar upp en bild av vad vi strävar efter att vara.

Huddinge Samhällsfastigheter ska vara kommunens självklara val av lokalleverantör


Uppdrag

Vårt uppdrag är att äga, utveckla och förvalta samhällsfastigheter i Huddinge på ett effektivt och serviceinriktat sätt för att tillgodose kommunens behov av ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler.

pic_top4_husf.jpg


Värdeord

Framåtanda, omtanke och ansvar är de värdeord vi arbetar utifrån. De talar om hur vi ska agera för att uppnå vår vision och anger ett gemensamt förhållningssätt för alla medarbetare.

Framåtanda

Vi tar för oss, ser nya vägar och möjligheter. Vi driver utveckling och fattar beslut. Vi förstår kunderna, trender och vår omvärld. Vi anpassar våra affärer och affärsupplägg efter förändrade behov. Ingenting är omöjligt! 

Omtanke

Vår omtanke omfattar miljön, samhället samt hur fastigheterna utformas. Den omfattar våra hyresgäster, leverantörer och oss medarbetare. Vi lyssnar, är tydliga, förklarar och visar respekt. Vi bryr oss om!

Ansvar

Vi tar ansvar för att utveckla och förvalta fastigheterna, miljön och de krav som ställs på oss. Vi är professionella och förstår vårt uppdrag. Vi är lojala mot kunder, hyresgäster och det egna bolaget. Vi håller vad vi lovar!