Hoppa till innehållet

Karriärvägar

Hos oss finns allt från byggprojektledare och förvaltare till drifttekniker och trädgårdsmästare. Här beskriver vi några av yrkesrollerna hos oss. Kanske passar någon dig?

Fastighetsvärd

Du är vårt ansikte utåt och har ansvar för lokalunderhåll och att fel åtgärdas. Du gör SBA ronderingar, håller i verksamhetsmöten med hyresgäster samt fördelar arbetsordrar. Det är ditt ansvar att våra lokaler är i gott skick. Du utför ditt arbete i nära samverkan med elektriker, drifttekniker, trädgårdsmästare, entreprenörer och förvaltare. 

Trädgårdsarbetare

Du ansvarar för våra utomhusmiljöer och jobbar för att öka den biologiska mångfalden omkring våra lokaler. I arbetet ingår att rensa rabatter, klippa gräs och plantera växter, men du har också hand om till exempel ljussättning för att göra våra utomhusmiljöer trygga och trivsamma. Under vintersäsongen ingår snöröjning i dina arbetsuppgifter.

Drifttekniker

Som drifttekniker på Huddinge Samhällsfastigheter ansvarar du för tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska delar. Du söker, samlar och tolkar informationen i våra datoriserade system så att fastigheterna och lokalerna till exempel alltid har rätt temperatur och luftkvalitet.

Förvaltare

Du har hand om förvaltning inom ansvarsområdet. Du har kostnads- och arbetsledaransvar. Du ser till att fastigheternas funktioner upprätthålls och att myndighetskraven följs. Du tar även fram förvaltnings- och underhållsplaner.

Projektutvecklare

Du planerar, leder och följer upp fastighetsutvecklingsprojekt i tidiga skeden. Du säkerställer affärsmässighet, driver detaljplanearbete, tar fram beslutsunderlag, sköter omvärldsbevakning och ansvarar för att projekt drivs enligt vår projektmodell PEP.

Specialist Bygg

Du är vår expert i byggfrågor, gällande teknik och process. Du tar fram lösningsförslag, driver utredningar, genomför besiktningar, sköter omvärldsbevakning och fungerar som stöd i kostnadskalkylering och tidsplanering. I en del fall är du även uppdragsledare.

Specialist Landskap

Du är vår expert på utemiljö. Du tar fram lösningsförslag, fungerar som rådgivare, driver utredningar, genomför besiktningar, sköter omvärldsbevakning och fungerar som stöd i kostnadskalkylering och tidsplanering. I en del fall är du även uppdragsledare.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Jobba hos oss

Kom och jobba hos oss!

Verkar det spännande att få vara med och påverka samhällsbyggandet i Huddinge?

Jobba hos oss

Lediga tjänster och praktikplats

Lediga tjänster och praktikplats

Finns ditt drömjobb här hos oss? Eller söker du praktikplats? 

Ansök här